De vakman voor uw wanden en vloeren

Altena Projects is de betrouwbare partner voor wanden- en tegelplaatsing in uw keuken, toilet, garage, of – waarom niet – volledige interieur. Gebarsten tegels herstellen? Uw terras of oprit (opnieuw) aanleggen? Gevelstrips aanbrengen? Reken op de jarenlange ervaring van de zaakvoerder. U kiest uit verschillende tegelformaten en materialen (zoals natuursteen, graniet of keramiek), die wij bestellen bij onze vaste leveranciers. Reken op een heel persoonlijke service. U hebt dus altijd de juiste persoon aan de lijn, én op de werf!

Andere karweien

Ons bedrijf voert naast vloer- en wand- ook isolatiewerken uit. Op uw zolder, aan uw gevel, of onder uw vloer. Verder strippen wij woningen en snoeien wij bomen – met onze hoogtewerker geraken wij tot 40 meter hoog. Ook voor tuinaanleg en -onderhoud kunt u op ons rekenen. En dan zwijgen we nog over kleine klussen en karweien. Onze focus? Particuliere klanten. Maar wij werken ook nauw samen met enkele grotere aannemers. We bedienen vooral de regio Lier-Nijlen, de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant. Maar we maken ook verdere verplaatsingen. Bijvoorbeeld naar de kuststreek.

Persoonlijke opvolging

Klanten vormen de beste reclame van Altena Projects. Daarom leggen we hen in de watten: we garanderen een persoonlijke opvolging, reageren snel op vragen of problemen, werken met erkende materialen, en gaan voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak, of een vrijblijvende offerte.